Javni natječaj za radno mjesto glavnog knjigovođe

IVS traži glavnog knjigovođu u Buzetu

Objava: 23. travnja 2024.

IVS-Istarski vodozaštitni sustav d.o.o. raspisao je javni natječaj za poziciju glavnog knjigovođe. Mjesto rada je Buzet, a zaposlenje se nudi na neodređeno vrijeme s probnim radom od šest mjeseci.

Uvjeti za kandidate
Zainteresirani kandidati moraju imati minimalno višu stručnu spremu ekonomskog usmjerenja te dvije godine radnog iskustva u struci. Izvrsno poznavanje MS Office paketa je također nužno.

Zadaci i odgovornosti
Odabrani kandidat će biti zadužen za organizaciju i vođenje knjigovodstva društva, izradu periodičnih i godišnjih izvješća te obavljanje ostalih poslova po nalogu direktora.

Postupak prijave
Kandidati su dužni uz prijavu dostaviti životopis, preslik osobne iskaznice, dokaz o stručnoj spremi i potvrdu HZMO-a. Posebno se pozivaju nezaposlene osobe i hrvatski branitelji da prilože odgovarajuće dokaze. Prijave se primaju do 30. travnja 2024. godine.

IVS će s potpunim i pravovremenim prijavama provesti postupak testiranja kandidata radi provjere znanja i sposobnosti. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni pisanim putem.

Za detaljnije informacije – vidi vezani dokument, a kandidati se mogu i obratiti direktno IVS-Istarskom vodozaštitnom sustavu.

Vezani dokument:
Javni natječaj za radno mjesto glavnog knjigovođe

Skip to content