Natječaj za radno mjesto voditelja projekta i razvoja

Javni natječaj za radno mjesto voditelja projekta i razvoja u IVS-Istarskom vodozaštitnom sustavu

Objava: 23. travnja 2024.

IVS-Istarski vodozaštitni sustav d.o.o., sa sjedištem u Buzetu, objavio je javni natječaj za radno mjesto voditelja projekta i razvoja. Natječaj je otvoren od 24. travnja 2024. godine do 7. svibnja 2024. godine.

Za radno mjesto, koje se nalazi u Odjelu za tehničke poslove, traži se jedna osoba na neodređeno vrijeme s probnim radom od šest mjeseci. Kandidati moraju imati višu ili visoku stručnu spremu građevinske, strojarske ili elektrotehničke struke te minimalno pet godina radnog iskustva u struci. Prednost imaju kandidati s položenim stručnim ispitom i zvanjem “ovlašteni inženjer”.

Osim stručne spreme, potrebno je izvrsno poznavanje MS Office paketa, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Kandidati su dužni uz prijavu priložiti životopis, presliku osobne iskaznice, dokaze o stručnoj spremi, vozačkoj dozvoli i potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO-a. Nezaposleni kandidati trebaju dostaviti i dokaz o statusu u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Prijave se podnose osobno ili putem pošte na adresu poslodavca. Za kandidate koji zadovolje formalne uvjete bit će organizirano testiranje znanja i sposobnosti, a rezultati izbora bit će objavljeni u roku od osam dana od donošenja odluke.

Za detaljnije informacije – vidi vezani dokument, a kandidati se mogu i obratiti direktno IVS-Istarskom vodozaštitnom sustavu.

Vezani dokument:
Javni natječaj za radno mjesto voditelja projekta i razvoja

Skip to content